Tennis

Boka tennistid på vår tennisbana i Stockholm

Frescati Sports Centers tennisbana är på en golvmatta som även används för andra idrotter. Golvet har alltså inte en beläggning som finns i traditionella tennishallar, utan det är ett traditionellt sporthallsgolv. Det går att spela tennis på god nivå, men banan är mer avsedd för träning på motionsnivå och inte tävlingsspel på elitnivå. Boka din bana i god tid! Sätta upp och ta ned nät gör du själv.  

Priser för att spela tennis

Vardagar

08-16

16-22

Helger

Student

Annan

200:-

250:-

200:-

300:-

200:-

300:-

Utrustning

Rackethyra: 40:-

Bollar finns att köpa i receptionen.

Studentrabatt

För att få studentrabatt behöver du visa ditt studentkort före första bokningen. Du kan antingen visa studentkortet i receptionen, eller så kan vi hjälpa dig genom vår chatt (öppen vardagar 9-16). Minst 50% av de spelande ska vara studenter och behöver kunna visa upp studentkort vid förfrågan.

Hyr tennisbana på strötider

Du kan välja att spela tennis på strötider. Det innebär att du själv bokar direkt i bokningssystemet Matchi, när du vill spela. Då kan du spela när du vill och betalar för varje tillfälle. 

Tennislektioner med tennistränare

Frescati Sports Center hyr endast ut banor och sporthallar, men däremot har vi hyresgäster som erbjuder kurser och träning för dig som vill lära dig - eller utvecklas inom olika sporter i hallen. 

Stockholms Studenters Idrottsförening - SSIF erbjuder såväl studenter som övriga kurser inom tennis se www.ssif.nu

Vi uppmanar våra kunder att hålla avstånd, duscha och byta om hemma och att stanna hemma om man har symtom.