top of page
Man spelar tennis

Tennis

Boka tid på vår tennisbana i Stockholm

Frescati Sports Centers tennisbana är på en golvmatta som även används för andra idrotter. Golvet har alltså inte en beläggning som finns i traditionella tennishallar, utan det är ett traditionellt sporthallsgolv. Det går att spela tennis på god nivå, men banan är mer avsedd för träning på motionsnivå och inte tävlingsspel på elitnivå. Boka din bana i god tid! Sätta upp och ta ned nät gör du själv.  

Priser för att spela tennis

Måndag-Fredag

Student

180:-

220:-

250:-

Ordinarie

220:-

270:-

320:-

06-09

09-17

17-22

Lördag-Söndag

06-09

09-22

Ordinarie

200:-

320:-

Student

150:-

250:-

Pris för att hyra en tennisplan i en timme.

Utrustning

Tennisracket finns att hyra och bollar finns att köpa i receptionen!

Studentrabatt

För att få studentrabatt behöver du visa ditt studentkort före första bokningen. Du kan antingen visa studentkortet i receptionen, eller så kan vi hjälpa dig genom vår chatt. Minst 50% av de spelande ska vara studenter och behöver kunna visa upp studentkort vid förfrågan.

Boka tennisplan på strötider

Du kan endast spela tennis på strötider. Det innebär att du själv bokar och betalar din tid/dina tider direkt i bokningssystemet Matchi. Då kan du spela när du vill och betalar för varje tillfälle.

Vill du lära dig spela tennis?

Frescati Sports Center hyr endast ut banor och sporthallar, men vi har hyresgäster som erbjuder träning för dig som vill spela innebandy: 

Stockholms Studenters Idrottsförening - SSIF erbjuder såväl studenter som övriga instruktörsledda pass i tennis, se www.ssif.nu

bottom of page