Friskvård

Nu kan du som har friskvårdsbidrag via Actiway eller ePassi använda det hos oss!

 

OBS! För närvarande erbjuder vi endast vårt Badminton-klippkort (10 klipp för 1400 kr). Klippkortet är giltigt i ett år från köpdatum.

Actiway

Hur går jag tillväga?

Vänligen kom till vår reception i Frescati Sports Center och medtag legitimation så kollar vi köputrymmet och genomför köpet här. Om du inte redan har en profil i bokningssystemet Matchi så ordnar vi ett konto till dig här på plats. När köpet är klart lägger vi in klippkortet på din profil i Matchi. För att använda ditt klippkort loggar du in på Matchi.se och väljer bana och tid. När du kommer till betalningsdelen så kommer klippkortet att finnas som valbart betalningsalternativ.

e-Passi

Hur går jag tillväga?

Ladda ner appen "e-Passi" på din mobiltelefon och logga in. Kom sedan till receptionen i hallen och medtag legitimation. På plats väljer du friskvårdsprodukt och genomför köpet i appen. Om du inte redan har en profil i bokningssystemet Matchi så ordnar vi ett konto till dig här på plats. När köpet är klart lägger vi in klippkortet på din profil i Matchi. För att använda ditt klippkort loggar du in på Matchi.se och väljer bana och tid. När du kommer till betalningsdelen så kommer klippkortet att finnas som valbart betalningsalternativ.

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle