Friskvård

Nu kan du som har friskvårdsbidrag via Actiway eller ePassi använda det hos oss!

 

OBS! För närvarande är det endast våra klippkort och värdekort du kan köpa direkt via Actiway och ePassi, dessa är giltiga i ett år från köpdatum. 

Actiway

Hur går jag tillväga?

Vänligen kom till vår reception i Frescati Sports Center och medtag legitimation så kollar vi köputrymmet och genomför köpet här. Om du inte redan har en profil i bokningssystemet Matchi så ordnar vi ett konto till dig här på plats. När köpet är klart lägger vi in klippkortet på din profil i Matchi. För att använda ditt klippkort loggar du in på Matchi.se och väljer bana och tid. När du kommer till betalningsdelen så kommer klippkortet att finnas som valbart betalningsalternativ.

e-Passi

Hur går jag tillväga?

Ladda ner appen "e-Passi" på din mobiltelefon och logga in. Kom sedan till receptionen i hallen och medtag legitimation. På plats väljer du friskvårdsprodukt och genomför köpet i appen. Om du inte redan har en profil i bokningssystemet Matchi så ordnar vi ett konto till dig här på plats. När köpet är klart lägger vi in klippkortet på din profil i Matchi. För att använda ditt klippkort loggar du in på Matchi.se och väljer bana och tid. När du kommer till betalningsdelen så kommer klippkortet att finnas som valbart betalningsalternativ.