Friskvård

Nu kan du som har friskvårdsbidrag via Actiway eller ePassi använda det hos oss!

 

OBS! För närvarande erbjuder vi endast vårt Badminton-klippkort (10 klipp för 1400 kr). Klippkortet är giltigt i ett år från köpdatum.

Actiway

Hur går jag tillväga?

Vänligen kom till vår reception i Frescati Sports Center och medtag legitimation så kollar vi köputrymmet och genomför köpet här. Om du inte redan har en profil i bokningssystemet Matchi så ordnar vi ett konto till dig här på plats. När köpet är klart lägger vi in klippkortet på din profil i Matchi. För att använda ditt klippkort loggar du in på Matchi.se och väljer bana och tid. När du kommer till betalningsdelen så kommer klippkortet att finnas som valbart betalningsalternativ.

e-Passi

Hur går jag tillväga?

Ladda ner appen "e-Passi" på din mobiltelefon och logga in. Kom sedan till receptionen i hallen och medtag legitimation. På plats väljer du friskvårdsprodukt och genomför köpet i appen. Om du inte redan har en profil i bokningssystemet Matchi så ordnar vi ett konto till dig här på plats. När köpet är klart lägger vi in klippkortet på din profil i Matchi. För att använda ditt klippkort loggar du in på Matchi.se och väljer bana och tid. När du kommer till betalningsdelen så kommer klippkortet att finnas som valbart betalningsalternativ.

Med anledning av covid-19 får max 30 personer vistas samtidigt i respektive hall, därutöver är även samtliga omklädningsrum tillsvidare avstängda.