Fitness24Seven öppnar i Frescati Sports Center! 

Vi har den glädjande nyheten att berätta att det återigen blir ett gym i Frescati Sports Center. I augusti öppnar Fitness24Seven och redan under våren påbörjas totalrenoveringen av lokalen.

 

Fitness24Seven är en välkänd aktör på gymmarknaden och har sedan starten 2003 hunnit öppna över 250 i gym, inte bara i Sverige utan även i Finland, Norge, Polen, Thailand och Colombia. Företaget letar alltid efter nya platser att etablera sig på och när möjlighet gavs att öppna ett gym i Frescati Sports Center var det inget att tveka på.

 

–       Det är en fantastisk möjlighet att kunna ha ett gym på campusområdet vid Stockholms universitet. Många av våra medlemmar är just studenter så det känns kul att kunna erbjuda träning för dem, säger Philip Nord, företagsutvecklare på Fitness24Seven.

 

–        Frescati Sports Center blir nu en än mer komplett idrotts- och friskvårdsanläggning i och med att Fitness24Seven etablerar sig hos oss. Ett gym av toppklass kommer att skapa ett stort mervärde för studenter och anställda på Stockholms universitet. En stor anledning till att vi valde Fitness24Seven är den attraktiva prisbilden ut mot kund och att ett medlemskap ger tillträde till samtliga deras gym, säger Ulf Bjöns VD för bolaget AB Frescatihallen som driver Frescati Sports Center.

  

Det nästan 600 kvadratmeter stora gymmet kommer att ha Fitness24Sevens senaste koncept. Det kommer att rymma friviktsgolv och styrkemaskiner till stretchavdelning och cardiomaskiner. Självklart kommer det också att finnas ett tjejgym, en speciell del av gymmet som är till för endast tjejer. Gymmet kommer även att ha egna, från övriga anläggningen separerade, omklädningsrum.  

 

Fitness24Seven har sedan tidigare drygt 25 gym i Stockholmsområdet och planen är att det nya gymmet i Frescati Sports Center ska öppna i slutet av augusti 2020.  

 

www.fitness24seven.com

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle