Basket

Boka basketplan i Stockholm

Ta med dig arbetskamraterna eller studiegruppen och ta en match. Basket spelar du i E-hallen. 

Hyr basketplan på kontraktstider

Du kan välja att spela basket på kontraktstid. Det innebär att du spelar samma tid varje vecka under en hel termin, ​och att du betalar hela kontraktsperioden i förskott. Terminerna är vecka 3-24 och vecka 33-02. Maila info@frescatisportscenter.se för mer info.

Hyr basketplan på strötider

Du kan välja att spela basket på strötider. Det innebär att du själv bokar direkt i bokningssystemet Matchi, när du vill spela. Då kan du spela när du vill och betalar för varje tillfälle. 

Priser för att hyra basketplan

Vardagar

06-16

16-23

Helger

Student

Annan

Kontrakt

430:-

730:-

650:-

650:-

900:-

870:- (650:- mellan 22-23)

650:-

900:-

870:-

Ovan är timpriset, observera att man i Matchi bokar halvtimmar, så för en timme behöver du göra två bokningar. Priserna för student respektive annat är för strötider. Kontrakt är priset per tillfälle om man har kontraktstid.

För att få studentrabatt behöver du visa ditt studentkort i receptionen före första bokningen. Minst 50% av de spelande ska vara studenter.

Priserna för student respektive annat är för strötider. Kontrakt är priset per tillfälle om man har kontraktstid.

Du kan hyra basketboll i receptionen. OBS! Endast under bemannade öppettider.

Lär dig spela basket

Frescati Sports Center hyr endast ut banor och sporthallar, men däremot har vi hyresgäster som erbjuder kurser och träning för dig som vill lära dig spela badminton, eller utvecklas. 

 

     Stockholms Studenters Idrottsförening - SSIF erbjuder såväl studenter som övriga kurser inom basket se www.ssif.nu

   

Med anledning av covid-19 får max 30 personer vistas samtidigt i respektive hall, därutöver är även samtliga omklädningsrum tillsvidare avstängda.