top of page

Om oss

Frescati Sports Center exteriörbild

Om oss

Frescati Sports Center är en idrotts- och friskvårdsanläggning som erbjuder ett brett utbud av aktiviteter på drygt 6000 kvm. Det finns 5 idrottshallsytor för badminton, tennis, innebandy, basket, fotboll, bordtennis mm. Dessutom finns 3 lokaler som nyttjas för gruppträning, dans och flera andra verksamheter. Fitness24Seven driver ett toppmodernt gym i anläggningen. Anläggningen lockar mer än 200 000 besökare per år. En majoritet av besökarna i Frescati Sports Center är studenter, men anläggningen välkomnar även andra målgrupper som personal på Stockholms universitet, privatkunder, skolor och företag. Bolaget AB Frescatihallen, som ägs av Stockholms universitets studentkår, ansvarar för driften av anläggningen. Hallen ägs av Stiftelsen Aktiverum. 

 

Frescati Sports Center ligger vid Stockholm universitets campus. Naturhistoriska riksmuseet och Cosmonova ligger alldeles intill. Närmaste t-bana är Universitetet, därifrån är det 2 minuters promenad till anläggningen.

Ladda ner kontraktsvillkor (HT24 och VT25) » 

Läs om AB Frescatihallens Personuppgiftspolicy »

Aktiebolaget Frescatihallen använder i enlighet med dataskyddsförordningen kamerabevakning med hänsyn till säkerhet, ordning samt förebyggande av brott. Inspelat material gallras efter max två veckor. Vi hanterar kameraövervakning med stöd i ”intresseavvägning”.

bottom of page